PONUDBA

Zaupanje in zanesljivost sta osnova našega pristopa.

01
Ogrevalna TEHNIKA
Ogrevanje predstavlja zelo velik delež stroškov vsakega gospodinjstva ali poslovnega subjekta, zato je pomembna optimalna izbira prave ogrevalne tehnike. Celotno rešitev ogrevalne tehnike prepustite našim strokovnjakom, s tem boste prihranili veliko časa, stroškov in nepotrebnih zapletov.
02
Odlična, usposobljena ekipa, kjer imajo vsi zaposleni VEČLETNE IZKUŠNJE
Z namenom zagotovitve celovite rešitve in optimalnega delovanja, našim strankam pri nakupu zagotavljamo tudi kvalitetno montažo in servis, ki sta ključnega pomena za učinkovito in dolgotrajno delovanje izdelka. Montaže izvajamo izključno s kvalitetnimi materiali in najboljšo opremo. Prav vsak zaposleni je strokovnjak na svojem področju in ničesar ne prepuščamo naključju. S pomočjo naših domačih in tujih partnerjem, lahko izvedemo tudi tehnično najbolj zahtevne izzive.
03
Plinske peči  DE DIETRICH
Dedietrich- Francoski proizvajalec De Dietrich, ustanovljen davnega leta 1684, temelji na vrednotah: kakovost, zanesljivost in trajnost. Njihove ogrevalne naprave so v samem vrhu na področju inovacij in nudijo optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo. Izredno široka ponudba plinskih in oljnih kotlov francoskega proizvajalca De Dietrich, ki je s 300 letno zgodovino podjetja v samem vrhu na področju inovacij in nudi optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo njihovih ogrevalnih naprav. Tehnična dovršenost z izkoriščanjem kondenzacijske tehnologije (izkoristki do 109%), zanesljivost, trajnost ter udobje so temeljne karakteristike plinskih in oljnih kotlov našega dolgoletnega principala in vrhunskega proizvajalca De Dietrich. Kotli so primerni za manjše in večje objekte v razponu moči od 3 do 7.000 kW.
04
Prodaja in pooblaščen servis plinskih peči DE DIETRICH
Dedietrich- Francoski proizvajalec De Dietrich, ustanovljen davnega leta 1684, temelji na vrednotah: kakovost, zanesljivost in trajnost. Njihove ogrevalne naprave so v samem vrhu na področju inovacij in nudijo optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo.Izredno široka ponudba plinskih in oljnih kotlov francoskega proizvajalca De Dietrich, ki je s 300 letno zgodovino podjetja v samem vrhu na področju inovacij in nudi optimalno kvaliteto ter dolgo življenjsko dobo njihovih ogrevalnih naprav. Tehnična dovršenost z izkoriščanjem kondenzacijske tehnologije (izkoristki do 109%), zanesljivost, trajnost ter udobje so temeljne karakteristike plinskih in oljnih kotlov našega dolgoletnega principala in vrhunskega proizvajalca De Dietrich. Kotli so primerni za manjše in večje objekte v razponu moči od 3 do 7.000 kW.
05
Servisiranje blagovne znamke BERETTA
Podjetje Beretta je eno izmed vodilnih podjetji na področju ogrevalnih sistemov in je na trgu prisotno že od leta 1969. Je prvo Italajansko podjetje, ki je proizvedlo stensko plinsko peč. Trenutno pa spada pod koncern UTC group, ki je eden izmed vodilnih na področju visoke tehnologije in ogrevanja. Vizija podjetja je stranki oziroma uporabniki omogočiti čim enostavnejše in cenejše ogrevalne produkte.
06
Prodaja in montaža toplotnih črpalk znamke STIEBEL ELTRON
Naše dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočata da našim strankam lahko zagotovimo strokovno svetovanje pri izbiri najprimernejšega izdelka ali naprave. Zato vedno najprej dobro spoznamo vaše potrebe in namen uporabe, kjer poiščemo najprimernejšo rešitev. Vsaki stranki se posvetimo individualno in preučimo vse možnosti ter vedno preverimo primernost proizvodov ter naprav glede na zahtevane pogoje.
07
Prodaja in montaža kotlov na biomaso znamke WINDHAGER
Windhager, ki že od leta 1921 skrbi za konstantni razvoj in napredek na področju centralnega ogrevanja. Windhager je vizionarsko podjetje z bogato tradicijo, ki ponuja učinkovito in visoko kakovostno tehnologijo kotlov na polena, pelete in sekance.
Ponosni smo na svoje dosežke
20
LET IZKUŠENJ
7000
ZADOVOLJNIH STRANK
9
ZAPOSLENIH
razvoj rešitve bplanet d.o.o.